Ανακαλύψτε τις υπηρεσίες μας!

Το ανθρώπινο δυναμικό μας συνδυάζει την μακροχρόνια πείρα των ιδρυτών της με την άριστη γνώση των νέων τάσεων και τεχνολογιών.

Υπηρεσίες

Υλοποίηση!

Στόχος μας είναι να υλοποιούμε τα Έργα που επιθυμείτε, αξιοποιώντας τον πολύτιμο σας χρόνο και σεβόμενοι την επένδυση των Πελατών μας!

Gallery

Ενημερωθείτε!

Είμαστε στη διάθεσή σας να συζητήσουμε αναλυτικά τους διάφορους τρόπους με τους οποίους η ΔΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΙΣ μπορεί να σας υποστηρίξει.

Επικοινωνία

Τα έργα μας!

Η ΔΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΙΣ έχει κατασκευάσει πληθώρα σημαντικών Έργων σε δημόσιους χώρους, τράπεζες, πολυεθνικές εταιρείες, εμπορικές επιχειρήσεις αλλά και ιδιώτες.

Έργα

θελετε περισσοτερα;

Επικοινωνήστε μαζί μας!

δομική επισήμανσις

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

thermomonoseis

Θερμομονώσεις

Η απόλυτη λύση στη θέρμανση είναι να μειώσουμε στο ελάχιστο τις θερμικές απώλειες που έχει το κτίριο στο οποίο ζούμε ή εργαζόμαστε. Έτσι η κατανάλωση οποιασδήποτε ενέργειας διαθέτουμε για να ζεσταθούμε (πετρέλαιο, αέριο, ρεύμα κ.α.) θα μειωθεί αισθητά. Αυτό μπορούμε να το επιτύχουμε εφαρμόζοντας συστήματα εξωτερικής ή εσωτερικής  θερμομόνωσης  στο κέλυφος του κτιρίου. Το κόστος […]

Περισσότερα
services_img2

Εσωτερική Θερμομόνωση

Η αλλαγή πολεοδομικής γραμμής, αδυναμία στησίματος σκαλωσιάς λόγο ύψους ή ακόμη ασυμφωνία ιδιοκτητών δεν μας επιτρέπουν να επέμβουμε από την εξωτερική πλευρά του τοίχου για την μόνωση του. Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν δύο λύσεις, τα συστήματα Knauf AluTherm και Knauf InTherm με τα οποία μπορούμε να μονώσουμε τον τοίχο εσωτερικά. Knauf AluTherm Με την […]

Περισσότερα
services_img8

Εξωτερική Θερμομόνωση

Εξωτερική θερμομόνωση με συστήματα THERMOPROSOPSIS. Τα συστήματα THERMOPROSOPSIS είναι δοκιμασμένα σε εκατοντάδες κτίρια και μπορούν να μας επιφέρουν θεαματικά αποτελέσματα. Υπάρχουν τρεις επιλογές : FINE, ORGANIC, FLEX. Διαθέτουν σήμανση CE εξασφαλίζοντας άριστη ποιότητα. Είμαστε στη διάθεση σας να σας προτείνουμε τη κατάλληλη επιλογή για το κτίριο σας. Εξωτερική θερμομόνωση με τσιμεντοσανίδες AQUAPANEL Outdoor. Υπάρχουν σημεία στο κτίριο μας […]

Περισσότερα

Ποιοι είμαστε

Διαβαστε για εμας

Σας καλωσορίζουμε στο διαδικτυακό μας τόπο.

Η ΔΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΙΣ αποτελεί ήδη μια από τις πλέον αναγνωρίσιμες εταιρείες στο χώρο της δόμησης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Το ανθρώπινο δυναμικό της συνδυάζει την μακροχρόνια πείρα των ιδρυτών της με την άριστη γνώση των νέων τάσεων και τεχνολογιών.

Η στρατηγική μας είναι προσανατολισμένη στη βέλτιστη δυνατή εξυπηρέτηση των Πελατών μας, αρχής γενομένης από τον αρχικό σχεδιασμό και καταλήγοντας στην παράδοση τεχνικά άρτιων Έργων, εντός των προσυμφωνηθέντων χρονοδιαγραμμάτων και οικονομικών μεγεθών. Η ΔΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΙΣ έχει κατασκευάσει πληθώρα σημαντικών Έργων σε δημόσιους χώρους, τράπεζες, πολυεθνικές εταιρείες, εμπορικές επιχειρήσεις αλλά και ιδιώτες.

Στόχος μας είναι να υλοποιούμε τα Έργα που επιθυμείτε, αξιοποιώντας τον πολύτιμο σας χρόνο και σεβόμενοι την επένδυση των Πελατών μας. Είμαστε στη διάθεσή σας να συζητήσουμε αναλυτικά τους διάφορους τρόπους με τους οποίους η ΔΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΙΣ μπορεί να σας υποστηρίξει.

Με εκτίμηση

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΧΝΙΚΑΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΚΟΤΡΑΦΙΤΗΣ